Alejandro

Alex, min bästa vän! Vad fan skulle jag göra utan dig? Finns alltid där när jag behöver dig, så sjukt viktigt att ha en sån person i ens liv.

Även utnämda till stans hetaste dudes? coolt!


full..

Bra helg, trevliga människor och god mat. Det ryktades om att jag var full oxå, en del var pepp å en del var depp. Men jag var hur nykter som helst. drack nyponsoppa och var pigg å glad som vanligt. Jag kommer nog aldrig supa, så ni kan vara lugna..

---------------------- här har du mig, långhårig, nykter å glad, vill du ha mig? --------------------



karmakontot

Allt på en gång, jag som trodde att jag hade ett stort karmakonto och att goda gärningar skulle betalas tillbaka.. hoppas den tiden kommer.

Att vara känslosam är inte alltid så bra, och nu kanske det är sämst av allt. jag är så jävla ledsen, gråter å gråter. Vill bara ligga i sängen å hoppas att allt ska bli bra när jag reser på mig.. 

jäääääävla pissfanhelvetesjävlaskithålskjutmighelvetesskit

Jag vet vad jag vill, känner mig säker på det, men jag vet inte hur jag ska få det dit? vad gör jag för fel? vad kan jag göra så att det blir bättre? är det mig det är fel på? vad har jag gjort för att det har blivit såhär? jag har en miljon frågor som bara snurrar där uppe, typ som i tomma intet.

Många tycker säkert att jag är dum i huvet och bara borde skita i allt å gå en annan väg, men för mig skulle det kännas fel, för dessa intryck har jag aldrig kännt förut och jag tror på hoppet..

Jag vill verkligen att det ska vara så som jag vet att vi kan ha det. Jag skulle betala hela min själ för att det skulle funka. Jag vet att du är bäst, vi är bäst!

säg att det ska vara så, så gör vi det vi är bra på, vara bäst ihop..





...

varför kan inte tiden stå stilla när allt är som bäst?
har aldrig i hela mitt liv haft sånna här sväningar bland mina känslor, hoppas att allt är värt
det och att allt kommer att bli som jag önskar..
älskar dig


ute faller snö

Att vakna upp och upptäcka 2dm snö var ju ren lycka. Äntligen så är regnstormen borta och snön har kommit. Gårdagens blask hade visst frusit till is, vilket innebar rena skridskotävlingen till jobbet. Ramlar man inte idag så klarar man nog sig hela vintern.


 Lite mer snö sen ut å hitta lite cityrails! PEPP med snö




gråa dagar

jag försöker väl ett tag till och hoppas att allt bli bra...


dagar man lever för

Ny stad, nya människor och nykär igen. Det var med några nervösa steg jag klev av tåget i Östersund. Inte för att det fanns så mycket att vara nervös över, bara en liten pirrig känsla av vad som väntade. Nervösiteten släppte dock när jag möttes av en puss och en bamsekram. Som ett barn på julafton, trots att vi nyligen hade träffats. En underbar känsla som jag vill att alla ska känna.

Helgen gick i bus och mysets tecken. Mycket skratt och roliga stunder. Bio, basket, fika, god mat, shopping (3 par strumpor) chicago, hyrfilm, godis, kramar och pussar.

Såg en kille som inte blinkade en enda gång under ett helt dansnummer. En kille fixade sin lugg mer gånger än vad en basketboll studsade under en hel match. Harry Potter var en sjuklig besvikelse, 2.5 timma camping?! En hyrfilm som hade fått 6 oscar men som itne var värd en enda?! tur att man kan mysa när filmen suger. Pannkakor sent på kvällen och somna medans man håller om varandra.

Det är sånna här dagar som gör att höstmörkret inte känns så mörkt.

En mysig lägenhet med fin utsikt och en halvstor stad som jag aldrig besökt förut gjorde ett gott intryck och jag vill gärna komma dit igen.

jag trodde dock att min mamma var den enda som hade börjat julpynta nu, så var inte fallet...

Tack för ett par fina dagar,  du vet vad du betyder!

Tiden går fort

Idag har jag fikat en sväng med legenden, proffset, hunken Oscar Möller. Alltid trevligt att träffa honom å få höra lite rövarhistorier om allt och inget.

Tiden går snabbt och mycket förändras. För 5 år sedan så var Möller en sprallig pissjunis som var lite orolig å alltid behövde sällis till träningarna, han fuskade på alla övningar och kom ofta bakfull till B-laget som han ofta spelade i. Match dagen efter studentbalen, möller hade haft bortamatch och kom 30 minuter sent till samlingen iförd FRACK!? Bortamatch mot Gunnebo och man fick backa upp honom för att inte bli mördad av Alnefjord. Match mot IFK ohamn och han fick en tand i bakhuvet i en nickduell. Match I gullringen linjedomaren skulle ut och slåss och vi fick backa varandra, vilka tider!

Vad hände sedan.. 5 år gick. superettan å målkung, allsvenskan å målkung, radio - tv - tidningar och här står jag kvar å sparkar boll i någon brunkarserie.

Men vad missar man? en bal på slottet...



Från pissjunis till proffs.


kärlek vid sista ögonkastet

Nytatuerad, sliten och hungrig. Åhamns är det enda som lyser upp Hallströmsgatan för tillfället. Jag tror dock att Rogga får flippa burgare utan mitt sällskap ikväll. Jag tar mig lite fil å musli samtidgit som jag avnjuter lite maskinen på spotify.

Hösten har tagit viken med storm, korpa ligger grått å kallt och människorna håller sig inne. Det är mörkt när man går till jobbet och mörkt när man går hem, det är svårt att hitta motivationen. Som tur är finns det några människor som förgyller tillvaron, det är sjukt värt!

Att få åka utomlands nu skulle smaka, en resa i julklapp hade varit rätt kalasbra. Fly mörkret å få avnjuta lite sol  med kokosolja! Fan så skrynklig jag kommer bli när jag blir gammal, eller äldre... en riktigt mallisgubbe!

en bra start på denna sida är självklart en bild från första ön - korpa - viken


RSS 2.0